در این روش تمام ابزارهای ثبت تصویر مرتب و در یک خط قرار میگیرند. جسم قابل ثبت در روش In-Line باید یک صفحه شفاف با طرح هایی از ذرات و اجزای مات باشد که بوسیله تابیدن نور موازی مونوکروماتیک(تک رنگ) یعنی پرتو اصلی نور دهی میگردد و از برخورد برخی پرتوها با اشیا، پرتو مربوط به جسم تشکیل میشود و از برخورد این دو گروه پرتو بر سطح صفحه (plate)هولوگرافیک ایجاد و ذخیره میشود.
همانطور که شکل نشان میدهد؛ نور بعد از برخورد کردن با صفحه حساس به دو دسته تقسیم میشود. دسته اول به صورت مستقیم منتقل میشود(Transmitted) و فرکانس آن پایدار باقی میماند. بخش دوم پرتوهای ناپایداری است که فاز و دامنهی آن متغیر است.
برخلاف روش خطی(In-Line)، اجزا در این سیستم دارای زوایای متفاوتی از یک دیگر هستند و برای اجسام مات(Opaque) کاربرد دارد.
سیستم ثبت هولوگرام های خارج از محور در شکل زیر به صورت ساده و شماتیک ارائه شده است. برای سهولت درک روند کار از نور موازی و یکنواخت به عنوان نور مرجع اصلی استفاده شده است که روی صفحه حساس به همراه پرتو شئ تداخل را مورد نظر را می سازند و تصویر آن تشکیل می شود.
فاز پرتو مرجع در سراسر صفحه هولوگرافیک متفاوت است و دامنه و فاز پرتوهای شئ به صورت تلفیقی و کدگذاری شده تداخل را می سازند.
برای بازسازی تصویر هولوگرافیک باید یک بار دیگر توسط پرتو مرجع به آن تابیده شود. که به شکل زیر اتفاق می افتد:
در این سیستم نیز جزء اول پرتوهای انتقال یافته(Transmitted) دقیقا با پرتوهای اصلی تابیده شده مطابقت دارد و جزء دوم(Halo) با زاویهای تقریبن دوبرابر گسترش پیدا می کند
:: برچسبها:
هولوگرام, هولوگرافی, هولوگرافیک,تصویر هولوگرافیک,صفحه هولوگرافیک ,
:: بازدید از این مطلب : 456
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0